Pastatærte

Pastatærte – en opskrift

Lad mig præsentere en nem og familievenlig pastaret 🙂

Flere har efterspurgt opskriften på pastatærte, så here it goes… Det er en gammel sag fra en af min mors kogebøger som jeg gennem årene har tilpasset min egen smag og det generelle indhold i mit køleskab.

Pastatærte (3-4 personer)

  • 150 g pasta
  • 1 løg
  • 200 g grønsager. Forslag 1 gulerod + 100 g bønner eller 1 gulerod + 1 porre. Peberfrugt er også ok, men mere “vandet”.
  • 1 spsk olie
  • 200 g røget medister
  • 1 dl vand
  • 1 tsk timian
  • Peber

Ostefyld:

  • 100 g revet ost (Evt. lad halvdelen være feta/hytteost)
  • 2 æg
  • 2 dl mælk

Kog pastaen. Snit løget, skræl og skær grønsagerne. Skær medisteren i terninger.

Svits grøntsagerne i olie og tilsæt vand, medister, timian og peber. Lad det snurre under låg i 5 min

Bland ost, æg og mælk til ostefyldet.

Fordel pastaen i et tærtefad. Fordel grønsagsblandingen over og slut af med osteblandingen. Bages i ovnen i 30 min v. 200˚

image

3 tanker om “Pastatærte – en opskrift”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *