Tænk at kunne gå på lækker restaurant hver dag – det kan jeg næsten…
På min arbejdsplads har vi en rigtig god kantine med tilhørende kantineordning. Hver dag laver de en stor salatbuffet, varm ret, lun ret, pålæg og ofte også ostebord, suppe eller dessert. Alt sammen med lækkert hjemmebagt brød.
Det er for det meste rigtig lækker mad, og er jeg ikke i humør til dagens varme ret, kan jeg altid finde en rugbrød med pålæg og salat til.
Men der er både fordele og ulemper ved en kantineordning, så jeg har lige listet et par top 3’er.
Fordele:
- Jeg slipper for madpakke!!!
- Jeg får prøvet noget forskellig mad (når jeg tør/gider)
- Jeg får salat hver dag
Ulemper:
- Jeg spiser for meget – og så tager jeg på…
- Jeg skal (ofte) stå i kø for at få frokost
- Jeg værdsætter ikke i samme grad som tidligere at komme på kursus/konference og få en lækker frokostbuffet. Ej heller restauranter med buffet…
Derudover laver kantinen hver onsdag take-away, som vi på forhånd kan bestille. Det er almindelige retter til en pris a 35 kr. pr. voksen. Det får vi hver onsdag 🙂
2 tanker om “Kantineordning: fordele og ulemper”