Blogs jeg læser #1

Hvad foregår der egentlig i blogland?

Jeg ved slet ikke, om I gider denne type indlæg… Men jeg vil gerne dele nogle af mine oplevelser i blogland med jer. Jeg påtænker en række indlæg, hvor jeg fortæller, hvilke bloggere der lige pt. hitter hos mig.

Blog #1: Miriams Blok

Hvad er det, der gør Miriams Blok god? Først og fremmest er det hendes indlæg med hemmeligheder. Inde ved Miriam kan man indsende sine hemmeligheder, og så udgiver hun dem i glas og ramme. Lidt svært at forklare, men rigtigt sjovt/pudsigt/hyggeligt/tåkrummende. Læs f.eks. her.

Derudover udgiver Miriam en række indlæg, hun kalder: Jeg er jo Bridget Jones. Det er også indlæg, der kan være lidt tåkrummende eller få smilet frem. Her fortæller hun om sit liv – i ironiske vendinger. Læs f.eks. her.

Så min anbefaling er, at I lige tager et kig på Miriams Blok.

Enjoy!