Blogs jeg læser #2

Første gang var jeg ikke i tvivl, men anden gang var det sværere at vælge…

Så er det tid til et endnu et lille tip fra Blogland. Min ubetingede favoritblog skrev jeg om i mit første indlæg (læs her), så det var rimelig nemt. Men på anden pladsen er der mange flere blogs, så det har ikke været nemt at vælge, men here it goes:

Blog #2: Live fra Lolland

Kristina som har bloggen, startede den, da hun pga. kærlighed måtte flytte fra København til Lolland. De enkelte indlæg er meget let læste, da de i virkeligheden er små tegninger. Enten blot en enkelt tegning eller en lille tegneserie.

Tegningerne tager fat i hverdagens små episoder, og fokuserer på både parforhold (hvor jeg især kan kende mig selv), chokoladeafhængighed (ok her kan jeg også kende mig selv) og hundelorte.

Et par eksempler på striber om parforhold ses her og her.

Stregen er simpel, men budskabet står helt klart – og det er skønt.

Og nu hvor jeg sad og skrev dette indlæg om Live fra Lolland, fandt jeg ud af, at Kristina faktisk tegner striber til Femina. Så måske nogen af jer kender hende derfra. 🙂

Enjoy!

Lignende indlæg:

 

6 tanker om “Blogs jeg læser #2”

  1. Hmm, det gik vist helt galt med min kommentar. Ved ikke hvorfor den ikke udgav det hele?

    Men jeg skrev at jeg også elsker at følge med hos Kristina, som er hysterisk morsom i sine tegninger, og at jeg virkelig under hende al den succes hun har fået både gennem Femina og sin bogudgivelse.

    Det er også fedt at en anden kendt blogger (Maren) fik hjulpet hende i gang og der er masser af næstekærlighed i Blogland 🙂

Der er lukket for kommentarer.