Blogs jeg læser #5

Det er vist blevet tid til endnu en bloganbefaling 😊 Når jeg kigger min blogliste igennem, er der rigtig mange mommy-bloggere imellem. Nogle er professionelle, mens andre hyggeblogger ligesom jeg selv.

En nyere blog skiller sig dog væsentligt ud. Nemlig bloggen Mig og min Tinderbaby. Den er på ganske kort tid blevet vanvittig populær, og jeg kan også kun give den en anbefaling.

Bloggen drives af Alexandra på 25 år, der er på barsel med sin 8 måneder gamle søn. Faderen er en pilot, som hun har mødt på Tinder. Da de havde kendt hinanden i kort tid valgte de aktivt at blive forældre. Og bum ændrede hendes liv sig fra fest og druk til en tilværelse som mor.

Hun skriver hudløst ærligt (som mange andre mommy-bloggere) krydret med en række bandeord og så kalder hun en lort for en lort. Nogle af hendes beskrivelser af mor-skabet og udfordringer med den bedre halvdel, kan jeg sagtens genkende, mens andre beskrivelser ligner nogle kanter Manden og jeg fik slebet for mange år siden.

Kan f.eks. anbefale hendes indlæg om når farmand (tror han) tager nattevagten.

God fornøjelse

Lignende indlæg:

2 tanker om “Blogs jeg læser #5”

    1. Velbekomme – du fortsætter bare det gode (skrive)arbejde. Og vær du bare pissestolt af det din blog har opnået!

      Marie

Der er lukket for kommentarer.