Mere kræs for en chokoladenarkoman 🙂
Jeg er en af dem, der virkelig elsker bounty, så hvad er bedre end at lave dem selv? Mange steder har jeg set opskrifter med kondenseret mælk, men det er der altså ikke i min opskrift.
- 250 g flormelis
- 200 g kokosmel
- 60 g smør
- 4 spsk piskefløde
- 1 pst. æggehvide
- 200 – 250 g chokolade til overtræk
Smelt smørret. Tag det af varmen og rør æggehvide og fløde i. Rørdet sammen med flormelis og kokosmel. Stil gryden koldt i nogle timer (evt. udenfor).
Form kugler i en passende størrelse eller ”brød” som den originale bounty. Stil evt. kuglerne koldt et par timer.
Smelt chokoladen i vandbad og overtræk med chokolade og lad det størkne. Jeg “dypper” altid kuglerne ned i chokoladen med en gaffel. Det giver et fint lag chokolade.
Lignende indlæg:
Super lækker opskrift. Jeg vil rigtig gerne prøve den, men er i tvivl om hvad du gør med piskefløden og æggehviderne? Skal æggehviderne piskes for sig selv og piskefløden for sig selv? 🤔
Mvh. Elvira
Hej Elvira
Jeg pisker ikke noget af det, men blander det bare i.
Mvh Marie