Nogen gange hører coleslaw sig bare til, men det kan også nemt blive lidt fedtet…
Da vi til aften fik pulled pork burgere, havde jeg lavet coleslaw efter en opskrift, som efterhånden er ved at være lidt af en klassiker her i huset. Den laves uden mayonnaise og creme fraiche, så den virker meget let. Og så har den lækkert knas i 🙂
- 500 gr hvidkål (i dagens anledning brugte jeg spidskål, da det var det, jeg havde på lager 😉 )
- 500 g gulerødder
- 1 pk nudler ukogte nudler (85 g)
- 1 bundt forårsløg
- 50 gr solsikkekerner
- ½ dl olivenolie
- 15 ml hvidvinseddike
- Salt og peber
- Et nip sukker
Gulerødderne skrælles. Kål og gulerødder rives. Gerne på maskine 🙂 Skær forårsløg i ringe og bland sammen med kål og gulerødder. Bland marinaden bestående af olie, hvidvinseddike, salt, peber og sukker. Bland det i grønsagerne. Lige før servering mases de ukogte nudler og blandes i sammen med solsikkekerner.
Velbekomme.
Lignende indlæg:
Fedt! Tak fordi du deler 🙂
Det var så lidt 🙂