Coleslaw

Coleslaw uden mayonnaise – en opskrift

Nogen gange hører coleslaw sig bare til, men det kan også nemt blive lidt fedtet…

Da vi til aften fik pulled pork burgere, havde jeg lavet coleslaw efter en opskrift, som efterhånden er ved at være lidt af en klassiker her i huset. Den laves uden mayonnaise og creme fraiche, så den virker meget let. Og så har den lækkert knas i 🙂

Coleslaw

  • 500 gr hvidkål (i dagens anledning brugte jeg spidskål, da det var det, jeg havde på lager 😉 )
  • 500 g gulerødder
  • 1 pk nudler ukogte nudler (85 g)
  • 1 bundt forårsløg
  • 50 gr solsikkekerner
  • ½ dl olivenolie
  • 15 ml hvidvinseddike
  • Salt og peber
  • Et nip sukker

Gulerødderne skrælles. Kål og gulerødder rives. Gerne på maskine 🙂 Skær forårsløg i ringe og bland sammen med kål og gulerødder. Bland marinaden bestående af olie, hvidvinseddike, salt, peber og sukker. Bland det i grønsagerne. Lige før servering mases de ukogte nudler og blandes i sammen med solsikkekerner.

Velbekomme.

image

Coleslaw

Lignende indlæg:

 

3 tanker om “Coleslaw uden mayonnaise – en opskrift”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *