Dagens hit og shit #15

Tur til Viborg, wok og træthed…

Hit:

  • Smuk køretur ad landevejen til Viborg – efterår er nu smukt i solskin. Og heldigvis fik vi lidt ekstra tid, til de ekstra ting kunden bad os lave! (Jeg arbejder rigeligt for tiden, så ekstra tid er en kærkommen gave)
  • Yndlings wok-ret til aftensmad.

Shit:

  • At være træt med træt på!!! Gaaab.
  • At have en lækker kjole liggende i skabet, som jeg ikke “orker” at tage på, for sidst jeg havde den på, var der en, der troede, at jeg var gravid… Og det var jeg IKKE. Suk.
Smukt efterår i viborg
Smukt efterår i viborg
Efterår i Viborg
Efterår i Viborg
Min yndlings-wok-ret
Min yndlings-wok-ret

2 tanker om “Dagens hit og shit #15”

  1. Simpelthen så ærgerligt at få en “er du gravid ?” kommentar! Derfor spørger jeg stort set aldrig om det, da jeg er så bange for at taget fejl. Eller bare at personen ikke er langt nok henne til at ville offentliggøre det…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *