Dagens hit og shit #40

SØNDAG!!! Og tilmed 1. søndag i advent.

Hit:

  • Søndag i stille og roligt tempo
  • At bage pebernødder
  • At hænge pakkekalenderen op – glæder mig til at se Lillepigen, når hun opdager den.

Shit:

  • At huset stadig delvist ligner en eksploderet legetøjsbutik… Men vi har prioriteret hygge og afslapning fremfor oprydning…
  • Lidt arbejde på en søndag… E-learning inden kursus tirsdag og onsdag.

image

4 tanker om “Dagens hit og shit #40”

  1. Hehe det er da et godt spørgsmål 🙂
    Det er fordi, der er en tradition med, at der altid skal være pebernødder til min fødselsdag d. 2. Og nu synes jeg så også, at der altid skal være pebernødder til Lillepigens fødselsdag d. 10. Men måske skulle jeg finde på en anden julekage 😉 Men ja så plejer jeg også at have pebernødder med på arbejde, så det løber op.

    Jeg synes selvfølgelig at opskriften er god – der kommer et indlæg med den en af de næste dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *