Dagens hit og shit #72

Gnidre, klø, klø, gnidre, klø…

Hit:

 • At jeg er øm efter min beskedne træning i går. Det viser vel bare, at der er masser af plads til forbedring 🙂
 • At gymnastik med Lillepigen i dag gik uden sure miner (de kom først da vi parkerede i carporten).
 • At manden glemte at købe forårsløg til aftenens rejesalat, for havde han husket det, så var han kommet hjem med blomsterløg… 🙂 Vi klarede det med lidt revet gulerod. Det smagte ok.

Shit:

 • At mit eksem om øjnene er gået i et kæmpe udbrud. Kan nærmest ikke være nogen steder for det. Må hellere gøre noget! Læge eller alternativt…
 • At Stofa har omlagt kanaler, og vi mangler Ramasjang. KRISE!!! Bare fordi vores tv er 11 år gammelt og ikke kan vise digitale kanaler. Mon vi nu bliver nødt til at købe et nyt? (Vi har kun talt om det i fem år…)

image

Lignende indlæg:

 

3 tanker om “Dagens hit og shit #72”

 1. Nej, det er ikke nødvendigt at købe et nyt tv! 🙂
  Man kan enten leje en boks hos Stofa for 49 kr. om måneden eller selv købe en boks hos f.eks. Elgiganten for 599 kr. – det eneste det kræver er et SCART-stik, og sådan et har I muligvis allerede (det kan I have brugt til at forbinde tv med video, harddiskoptager eller lignende).
  Søg på digital tv-modtager på Elgigantens hjemmeside – eller andre steder. I nok skal bruge en DVB-C-modtager (C står for cable, kabel-tv).
  Jeg ringede til Stofa forleden, da jeg savner DR2. Hvis I lejer Stofas boks, så kan I tilkøbe et abonnement, hvor I også kan leje film – tror det kostede omkring 30 kr. ekstra pr. måned.
  Vi har et ca. 15 år gammelt billedrørs-tv og skal have købt os en boks før alle kanaler bliver digitaliseret i september – tv’et virker stadig ganske upåklageligt, så jeg ser ingen grund til at skifte det ud for det 🙂

  1. Mange tak for dit svar. 🙂
   En kollega har gjort mig opmærksom på det samme, og vist mig en fin boks fra Harald Nyborg til 400 kr. Så det gør vi nok. Fedt du gør opmærksom på det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *