De mest populære indlæg fra juli

Der er gået endnu en måned, og jeg har med en vis nysgerrighed kigget tilbage på, hvilke af de indlæg jeg udgav i juli, der havde flest læsere. Selvom det har været sommerferie, og der også har været lidt sommerstille, så er der nogle indlæg, der har fået rigtig pæne læsertal.

Som altid starter vi bagfra med det 5. mest læste indlæg. Det var mini-portrættet med frisør og make-up artist Nanna. De er lidt seje de iværksættere, og jeg kan se, at det ikke kun er mig, der læser deres historier, når de er på bloggen 🙂

Indlægget på 4. pladsen handler om mig selv 🙂 Det var nemlig 10 facts om mig. Det er første gang, jeg har lavet den slags indlæg på bloggen, men jeg kan love jer, at jeg har et mere i støbeskeen med yderligere 10 unyttige facts om mig 😉

image

Vi skal møde endnu en iværksætter i det 3. mest læste indlæg. Nemlig Jelena der har startet sit eget børnetøjsmærke med økologisk unisex tøj.

Åh ja lidt “ulykke” har der også sneget sig ind, og det næstmest læste indlæg fra juli handler om den dag, jeg tilbragte på børnemodtagelsen med Lillebror. Han er heldigvis rask igen 😉

image

Ta da! Det mest læste indlæg fra juli er de skønne scener fra putningen af A! Det ser ud til, at I morede jer (næsten) ligeså meget som mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *