Prinsesseboller

De mest populære opskrifter på bloggen

Hvis folk spørger mig efter en opskrift på noget mad, jeg har lavet og serveret, så henviser jeg selvfølgelig til bloggen, hvis opskriften ligger derude. Det har jeg også gjort, mens bloggen har holdt pause. Den anden dag gjorde jeg det igen, og så kom jeg til at tænke på, hvilke opskrifter der egentlig har været mest populære = haft flest besøgende.  Så herunder kommer Top 5:

Den 5. mest besøgte opskrift er Bountykugler. Den adskiller sig fra mange andre opskrifter ved ikke at indeholde kondenseret mælk.

Bountykugler

På en 4. plads kommer Prinsesseboller, som egentlig er mine “standard”boller, hvor jeg har udskiftet gulerødder med rødbede. Det giver de fineste “lyserøde” boller. Perfekte til en rigtig prinsesse.

Prinsesseboller

Ind som nr. 3 kommer Pastatærte. Det er en relativt simpel ret, hvor pasta, kød og grønsager blandes og gratineres. Lækkert og nemt. Vi har nok fået lidt for meget af det, for vi gik lidt kolde i det her i efteråret. Men mon ikke den snart finder ved til madplanen igen.

Pastatærte

Så blev det 2. pladsen, og igen er det en opskrift på noget sødt. Nemlig Nøddebrud med saltede peanuts. Mums de var gode, men generelt kan man jo købe meget lækkert chokolade, så det er ikke så tit, jeg selv står og “bøvler” med det.

Nøddebrud

På førstepladsen kommer der en opskrift på Rejesalat med mango og forårsløg. En let og lækker salat som kan spises med lunt brød til en let aftensmad eller som en salat på et frokostbord.

Rejesalat med mango og forårsløg.

Har I en favoritopskrift?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *