Det har jeg lært i 2018 – indtil nu…

Det er blevet tid til et lille liste-indlæg. Hermed en status over, hvad jeg har lært i 2018 – indtil nu selvfølgelig. Regner med at lære meget meget mere.

  • Julechokolade smager OGSÅ godt i januar…
  • Pizza bages bedst med undervarme. Grill kan ikke anbefales.
  • At gemmeleg med en 2 årig og en 6 årig foregår på to helt forskellige niveauer.  Men det er en glimrende leg for en gravid at deltage i.
  • Tålmodighed er en dyd. Min udsalgsmission lykkedes, selvom det holdt ret hårdt med buksedragten. Den kom først på udsalg sidst i uge 1, og de tre steder der fik den på udsalg,  havde den i henholdsvis str. 34, 38 og 40. Behøver jeg at skrive, at jeg bruger str. 36…. Men jeg blev stædigt ved, og bum i uge 2 må der være kommet en retur i min størrelse. Haps haps til 50 % 👍🏻😊
  • Når man har et barn på 6 år, der virkelig ikke er nem at vække om morgenen, så er det med at slå til, når hun fatter interessere for vækkeurs funktionen på iPaden. I skrivende stund er hun vågnet ved vækkeur i to uger – uden sure miner. Win!
  • At lege med mudder betyder det samme som at rulle sig i mudder. Vente til det er tørt og så rulle sig igen. Og eventuelt gentage processen et par gange.  Sådan så min datters jakke i hvert fald ud, før jeg gik igang med at SKRABE mudder af, inden den røg til vask!
  • At “voksenøkonomi” faktisk interesser nogen. Se mit gæsteindlæg hos funnyfinans her.
  • Jeg er stadig dårlig til at tage billeder…
  • Bilsælgere findes i mange formater! Og både ‘den ligeglade’ og ‘den over-ivrige’ er irriterende at ende i hænderne på.
  • Når man har gået i skole i 100 dage, så holder man åbenbart fest. Kjole til pigerne, lækker sammenskudsbuffet og dans. Behøver jeg skrive, at jeg ikke var inviteret 🙁

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *