Det sagde jeg bare ikke…

Nogen gange ville man bare ønske, at man kunne trække sine ord tilbage…

Som dengang hvor jeg kaldte min venindes søn for bøsse… UPS! (Sorry G)

Hendes søn er 5 måneder ældre end E, og da han kunne kravle, og E lå helt forsvarsløs på gulvet, var han rimelig ivrig efter at tage fat i E. Og da jeg både havde kaldt ham (eller tænkt ham som) Basse og Bølle, ja så røg det ud af munden på mig: K din bøsse!

Jeg bliver stadig lidt flov over det, men jeg tror (håber), at jeg er tilgivet.

4 tanker om “Det sagde jeg bare ikke…”

  1. Som når man møder en anden mor i børnehavens garderobe, og siger: “Nååååee, du trives da godt, hva’?” Altså, fordi hun i det tøj virkelig så gravid ud! Men det var hun så ikke….

  2. Jeg har faktisk lavet den helt samme sammentrækning af ‘basse’ og ‘bølle’ for en del år siden. Her fik jeg så bare kaldt min egen søn for ‘bøsse’ til en fødselsdag, og derfor blev det sagt i både familie og venners påhør. Jesus, det var skidt!….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *