En anbefaling af købesuppe

Stærk, cremet og lækker…

Nu er dette indlæg hverken sponsoreret eller noget i den stil, jeg vil såmænd blot dele en god “færdigmads-oplevelse” med jer… Arla har lavet en eksotisk Thaisuppe, som røg i kurven en dag, den var på bud til 19 kr.

Og jeg må sige, at jeg er solgt… Den er lidt stærk, men på denne årstid er det bare dejligt med noget, der giver varmen i hele kroppen 🙂 Resten af familien er ikke til stærke sager, så jeg har spist den selv.

Det var meningen, at jeg ville spæde op med rejer, men de gange jeg har varmet en portion suppe til mig selv, har jeg bare taget brød til. Flutes eller rugbrød.

Jeg har spist sådan en liter suppe på tre gange. Alle tre gange har jeg spist suppe og et stykke brød – og det har så udgjort et måltid. Så jeg synes egentlig, at den er ret mættende.

Så bare et lille fif 🙂

image

image

2 tanker om “En anbefaling af købesuppe”

  1. Mums! Man kan også tilsætte små stykker stegt kylling. De kan også købes færdige. Eller steges og fryses til små suppe-portioner.

    Dejligt. Jeg elsker når nem mad er god mad ☺

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *