En måned som blogger – tanker

Hvad har jeg kastet mig ud i? Hvilke tanker gør jeg mig om fremtiden med bloggen?

Så er der gået ca. en måned siden jeg rigtig startede bloggen, og det har jeg tænkt mig at markere med to indlæg. Et indlæg om mine tanker om bloggen (dette indlæg) og et indlæg med lidt tal og statistik (man er vel ingeniør).

IMG_0779

Hvorfor startede jeg en blog?

Jeg følte, at jeg havde behov for en form for “frirum”. Et sted hvor jeg ikke var nogens mor, kone eller kollega, men bare Marie (ja det hedder jeg faktisk).

image

Hvorfor hedder bloggen Karriere, kærlighed og krøller?

Da jeg startede bloggen, troede jeg egentlig, at mit arbejdsliv (min karriere) ville fylde noget mere i mine indlæg. Derfor blev første del af titlen “karriere”. Men det har vist sig, at jeg synes, at det er svært at skrive om mit arbejdsliv. Både fordi det måske ikke er så spændende, men også fordi jeg selvfølgelig ikke kan offentliggøre selve opgaverne. Kærlighed er kærligheden til min familie, livet, mad, mode osv. Og krøller er lidt dobbelt, da det både er krøllet hår, og så de små krøller, der kan være på livet.

image

Hvordan vil du karaktisere bloggen?

Bloggen er ikke en niche blog med fokus på et bestemt emne. Det det er mere en dagligdagsblog, hvor jeg fortæller om stort og småt i mit liv.

image

Hvad er det bedste ved at have en blog?

At jeg har et sted at udtrykke mig. Jeg følte ikke, at jeg ville spamme mine Facebook venner med alle mine tanker, så bloggen er en anden udtryksform.

image

Hvad er det sværeste ved at have en blog?

Det sværeste for mig, er at få taget nogle billeder. Jeg tænker ikke særlig visuelt, og kan personligt sagtens nøjes med en lang tekst… Jeg tager pt. kun billeder med min telefon, og det kan da ses på kvaliteten. Men så længe jeg ikke ved, om jeg er en rigtig blogger inderst inde, så må I leve med det.

IMG_0148

Hvilke tanker gør du dig om fremtiden for bloggen?

Jeg er overbevist om, at bloggen skal fortsætte. Jeg gør mig en del tanker omkring min familie. Som udgangspunkt viser jeg ikke billeder af Lillepigen og Manden, da de jo ikke har valgt, at jeg skal have en blog. Jeg overvejer, om jeg skal begynde at vise billeder af mig selv… Ellers regner jeg med at invitere nogle gæstebloggere ind i mellem, og fortsætte med hit og shit – måske ikke på daglig basis, men næsten. En drøm er selvfølgelig også, hvis jeg kan aktivere mine læsere lidt mere, men det må vi se 🙂

Hvad vil I gerne læse om på bloggen?

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *