En middag på Restaurant KÖD

Av for søren – jeg gjorde det igen… Spiste alt for meget lækker mad…

Og der er også noget andet, jeg har gjort igen… Glemt det med billeder. Dvs. huskede det før maden kom, men da der endelig blev serveret, så spiste jeg bare og hyggede mig… Turen gik til Restaurant KÖD.

Restaurant KÖD

image

image

image

I går var det tid til julehygge i min afdeling, og det foregik på den relativt nyåbnede Restaurant KÖD i Aarhus. Måske har I hørt om den? Allerede før den åbnede, var der en hetz mod den, fordi den med sit navn diskriminerede vegetarer. På flere anmeldelsessider fik den kun en stjerne – vel og mærke før den var åbnet.

Jeg elsker kød, så det skulle vi selvfølgelig prøve. Fordi vi var 10, var vi lige nok til deres julefrokostmenu. Forretten var portionsanrettet med noget laksetatar på rygeostcreme med hjemmelavede chips og urter og okse carpaccio med rucola og noget bagt parmesan.  Og så var der noget lækkert brød til.

Hovedretten blev serveret på fade, som vi selv sendte bordet rundt. Det var noget US roast og noget dansk mørbrad. Det sidste var så mørt, at vi kunne skære det med vores smørkniv. MUMS. Dertil var der nogle chili fritter og lidt grovere steak fries. Og så var der en pebersauce og en bearnaise sauce, der var så tyk, at skeen kunne stå selv. Den smagte vildt godt, og der har sikkert været godt med smør i. Så vi kunne føle os lidt sunde, var der også en tomat og mozarella salat.

Og det bedste af det hele var, at de fyldte fadene op igen, når de var tomme 🙂 Så alle takkede pænt nej tak, da der blev budt på kaffe og dessert.

Der skal jeg helt sikkert ind igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *