Sukkerfri snack

En opskrift på en nem sukkerfri snack

Sukker – giv mig sukker 🙂

I de sidste par måneder har jeg forsøgt at reducere mit sukkerindtag, så jeg har haft stor glæde af at supplere med en sukkerfri snack. Denne snack har jeg fundet inspiration til hos Vanløse Blues, hvor I finder opskriften lige her.

Sukkerfri snack

Det er meget simpelt. Tag nogle forskellige nødder og bland med rosiner. Jeg brugte 2 dl mandler, 1 dl hasselnødder, 1 dl rosiner og en sådan en blandet tropical salatmix med nødder og tørret frugt, som jeg havde til overs. Næste gang jeg laver en portion, vil jeg nok forsøge at ramme lige dele nødder og rosin, da jeg er vild med rosiner.

Put nødder og rosiner i en frysepose med 2 spsk kakao og 2 spsk kanel. Ryst godt. Hæld blandingen i en sigte, så det overskydende kanel og kakao sies fra. (Det kan nemt gemmes til næste portion). Nu er din sukkerfri snack klar 🙂

Nemt at lave og en lækker snack, der godt kan tilfredse min sukkertrang de fleste dage.

Lignende indlæg:

 

 

2 tanker om “En opskrift på en nem sukkerfri snack”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *