Hermed præsenteres min yndlings-wokret 🙂
Opskriften er vel til ca. 3 personer… Vi spiser ofte det hele – måske fordi det smager mums.
- 4-500 g kylling (2-3 brystfileter)
- ½ dl mel
- 1½-2 bdt forårsløg
- 2 fed hvidløg
- 2-3 spsk østerssauce
- 1 tsk brun farin
- 1 pose cashewnødder (ca. 1 dl)
- Olie
- Evt. frisk chili
- Nudler/ris som tilbehør
Skær kyllingen i tern og vend den i melet. Det “klistrer” fast i kyllingens fugt. Varm wokken op med masser af olie. Tror den originale opskrift siger 3 dl, men så meget bruger jeg nu aldrig. Steg kyllingen. Læg kyllingen på noget køkkenrulle.
Sæt vand over til nudler.
Skær forårsløg og pres hvidløg. Varm olie op i wokken – 1-2 spsk. Steg forårsløg, hvidløg, farin, cashewnødder og evt. frisk chili. Jeg har ikke haft chili i siden Lillepigen begyndte at spise det samme som os. Jeg synes nemlig, at det er lidt svært at styre med frisk chili.
Når vandet koger tilsættes nudlerne. Og kylling og østersauce vendes i wokken.
Lignende indlæg:
Lyder lækkert, hvor finder jeg østerssaucen? 🙂
Mener du i butikken eller i opskriften? For den skal i wokken til sidst sammen med kyllingen.