Et projekt i Gellerupparken

Endnu et lille glimt ind i min hverdag…

I Aarhus pågår en større omdannelse af de belastede boligområder Gellerupparken og Toveshøj. Jeg er involveret i infrastrukturprojektet i en form for koordinerende rolle.

En af tankerne med hele omdannelsesprojektet er at åbne området op, bl.a. ved etablering af gennemkørende veje. For at få plads til dette (+ noget andet) væltes flere boligblokke. Se evt. mere om projektet her.

I sidste uge besigtigede vi forholdene omkring Edwin Rahrs Vej, som også skal ombygges.  Det kom der et par solskinsbilleder ud af. (God dag vi havde valgt til besigtigelse – specielt når der faktisk kunne have været sne…)

image

image

image

image

image

Lignende indlæg:

2 tanker om “Et projekt i Gellerupparken”

  1. Lyder hyggeligt med besigtigelse af området. Så kommer man da lidt væk fra kontoret og computeren. Men det lyder egentlig til at du relativt ofte er på tur. Synes du også selv det? Personligt elsker jeg når hverdagen bliver brudt lidt op af fx et par dage med kursus. Ellers flyder dagene let sammen…

    1. Ja det er altid dejligt med besigtigelse – og frisk luft 🙂 Generelt er jeg ofte væk fra kontoret til møder o.l., men besigtigelse i solskin er altid dejligt. Nogen gange kan det også blive lidt for meget, jeg er væk fra kontoret, for det er jo svært at producere noget så. Balance…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *