Et rent hjem

Hygiejnisk, dovenskab eller bare ren luksus?

Lige så meget, som jeg hader, hader, hader at gøre rent, lige så meget elsker, elsker, elsker jeg at komme hjem til et rent hjem. Og i dag skete det endelig!

Efter tre uger uden fast hjælp til rengøringen, var det i dag, at vores nye rengøringskone startede. Ahh hvilken lettelse…

Ahhh badeværelset skinner...
Ahhh badeværelset skinner…

Nogen vil sige, at det er luksus – og det er det måske også. Men for mig er det en prioritering af min (vores) tid og mit humør. Jeg har få ødelagt en hel weekend af at tænke på, at jeg skal gøre rent – og måske får jeg det slet ikke gjort, fordi jeg liiige skal bage boller, arbejde eller noget andet ‘sjovere’.

Så for mig er det alle pengene værd – og jeg bliver glad helt ned i maven 🙂

En tanke om “Et rent hjem”

  1. Det er penge der er givet rigtig godt ud! Vi har allesammen noget, der suger vores energi hver gang det skal gøres. Om det er rengøring eller noget andet er sådan set lige meget. Jeg har stor respekt for at du anerkender det, og så prioriterer din tid og dine penge efter det! Livet er for kort til trælse ting! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *