Sukker

Februar uden sukker – 1. uge

Hvor længe kan man leve uden sukker, når huset er præget af sygdom…

Denne uge har været knap så god. Jeg er faldet i og har spist kage. Træning har været en by i Rusland, så det er på en måde gået lidt i stå. Jeg siger til mig selv, at jeg har arbejdet indvendig med at skabe balance og “reparere”, så jeg kan blive min eksem kvit. Det kan vidst blive til et helt indlæg for sig selv, så ikke mere om det.

Herunder ugens rapport. (Er det bare mig, eller lød det lidt frækt? 😉 )

image

Mandag; Først var der jubilæum (35 år!!!) med lækker kransekage. Jeg så kun på den. Der var også kage i kantinen, som jeg sprang over… Om eftermiddagen deltog jeg i et møde, hvor der blev serveret lækker brownie. Jeg havde fået hovedpine, så det var meget fristende, men jeg sagde nej tak. At jeg ikke spiser sukker, er virkelig blevet bemærket. Tre kolleger har uafhængigt af hinanden mindet mig om, at det jo er februar nu – så jeg vel gerne må få kage… Jeg er virkelig en freak for tiden 😉

Træning – åh suk… Sprang det over. Var mor for min syge datter, og da hun først sov kl. 21, hoppede jeg også direkte i seng. Måske ikke så smart, når der er fit-test i morgen, men velkommen til mit liv…

Tirsdag: Ondt i maven og lidt kvalme – ikke gode odds for hverken spisning eller træning. Har på den ene side ikke lyst til mad, og på den anden side enormt stor lyst til chokolade… Springer over. Og træning og fit-test bliver det heller ikke til i dag. Har dog taget mine mål. Vægten siger minus ½ kg mere, mens målene svinger lidt.

Onsdag: Ingen sukkertrang og ingen fristelser, men heller ingen energi til træning.

Torsdag: Total gentagelse af onsdag…

Fredag: Så gik det galt. Dagen stod i eksemets tegn – mere om det en anden dag. Så da der fredag eftermiddag blev serveret store lækre stykker brownie til et møde, slog jeg til. Jeg besluttede mig for, at det var ok at trøstespise, og hvis jeg skulle klø øjnene ud på mig selv, ville det være rart, at jeg havde set mit sidste måltid. Jeg valgte aktivt, at jeg skulle nyde hver en bid, så det gjorde jeg. Ingen dårlig samvittighed der.  Træning blev det heller ikke til i dag.

Lørdag: Jeg er vågnet op helt mørbanket. Det er cheat day, da vi skal fejre min søsters fødselsdag. Hun havde lavet lækker mad og en brownie uden raffineret sukker. Den smagte jeg selvfølgelig, men det var også det. Træning – nope, men jeg fik da gået en tur.

Søndag: Tja… Da vi nåede eftermiddagen var jeg lækkersulten, så Lillepigen og jeg lavede en skål frugtsalat med mørk chokolade. Mums. Til aften fik vi pandekager, og jeg gav mig selv lov til at få én pandekage med ½ tsk sukker og hytteost. Træning – næææ.

image

Mon jeg får sat gang i træningen igen i næste uge?

Lignende indlæg:

5 tanker om “Februar uden sukker – 1. uge”

 1. Not so good? Du klarer det jo sygt godt i forhold til hvor mange søde fristelser du møder i din hverdag!! Og hey, træning vil altid svinge. Så er det bare op på hesten igen, når energien er til det

  1. Tak! Det var sødt skrevet 🙂
   Men lidt perfektionist er jeg jo, så… Men tak – tager det til mig, og slubrer det i mig som den lækreste chokoladekage 😛

 2. Synes nu at du har klaret det ret så godt i forhold til det mange fristelser, du har haft (:
  Om lidt over en uge har jeg selv gået et halvt år uden slik, hvilket jeg egentlig ikke synes er nogen udfordring. Det er sukkeret, der er langt værre, især fordi det er skjult i så meget af det, vi spiser. Men jeg synes nu, det er rart at der er så mange muligheder i dag med blandt andet stevia eller kokossukker, så vi stadig kan få noget sødt uden at det skal gå ud over vores helbred (:

  1. Wow ½ år er længe – godt klaret! Min største last er helt sikkert chokolade – og alle slags kager der indeholder chokolade. Slik er ikke så slemt – medmindre chokolade tæller med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *