Børnecitater

Flere guldkorn aka børnecitater #2

Da jeg den anden dag ryddede op i mine gamle kladder på bloggen, faldt jeg over en kladde med børnecitater, der er ca. et år gamle. Dvs. fra da A var 3 år. De guldkorn skal I ikke snydes for.

Manden sagde til A: Du er en pilfinger! Nej svarede hun. Hvad er du så, spurgte Manden. Svaret kom promte: Jeg er en tiger!

Børnecitater

Manden bragte noget til mig, og jeg svarede ham med et Tak skat, hvorefter A sagde: Det hedder han altså ikke mor!

En dag vi er ude og køre bil, siger A: Når jeg bliver mor, så skal jeg køre bilen helt alene. (Jeg håber dæleme, hun begynder at køre bil, før hun bliver mor…)

Op til jul (da A lige var blevet 3 år), snakkede vi om, at hendes bedste ven havde afleveret sutten til nissen. Det tænkte A lidt over, hvorefter hun spurgte: Jamen mor, bruger nissen sut?

Det var de gamle børnecitater, men da jeg den anden dag læste et indlæg om børn og kondomer ovre hos Jeanette, kom jeg i tanke om en lille episode fra da A var 3 år. Her fandt hun nemlig en pakke med tamponer i skuffen på badeværelset. Hun pakkede en ud, og syntes straks, at det var fremragende kattelegetøj – og katten var enig. Det kunne jeg leve med (Manden havde det mere stramt), men jeg frygtede virkelig, at vi en dag ville få gæster, og så lå der en flænset tampon i et hjørne – eller endnu værre i sofaen…

Ikke flere guldkorn aka børnecitater for denne gang, men tro mig, jeg samler allerede sammen til lidt flere.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *