Gu har jeg dårlig samvittighed!

Og jeg har sagt undskyld…

For to uger siden forsøgte jeg at nulre en negl på Lillebror. Da den havde en lille revne, ville jeg rive det “lange” negl af. Resultatet blev desværre, at noget af neglen på hans lillefinger løsnede sig. Og ja han græd – og ja det gjorde jeg også! Han fik dog lov at tage lur op af mig i sengen istedet for i barnevognen, og så var det stort set glemt.

De følgende to uger kunne vi godt se, at neglen fortil var lidt løsnet, og der var også lidt gult puds. Men igår slap neglen så i først den ene side, og dernæst nærmest i den anden side, så den kun lige sad fast i et “hjørne”. Fingerspidsen blev rød og hævet, men vi kunne se, at der allerede var delvist ny negl nedenunder. Jeg havde en forventning om, at neglen ville falde af inden dagen var omme.

Min søster er kiropraktor og ved en del om menneskekroppen, men for mig er hun bare lillesøster. Så det er godt, at Manden altid siger; “Spørg lige din søster”, når vi står i en situation med kroppen. Hun kan svare på rigtig meget om smertestillende, led osv. Men faktisk også om små hævede fingre. Hendes tilbagemelding var, at når fingeren var rød og hævet, var der risiko for infektion, og det er ikke så godt for sådan en lille størrelse.

Så her til morgen drog Lillebror og jeg til lægen. Neglen sad der stadig, så vi blev enige om, at klippe den af. Lillebror sagde ikke noget – strittede dog lidt imod, da jeg holdt hans hånd… Så nu er neglen næsten væk, og der er ordineret bakteriedræbende creme og sæbevand.

Sej lille gut jeg har!

Beklager de meget dårlige billeder, men gæt hvor meget en baby holder hånden stille… Sådan ca. ½ sekund af gangen. 😉

Løs negl...
Løs negl…
Løs negl
Løs negl
Så er neglen fjernet...
Så er neglen fjernet…

4 tanker om “Gu har jeg dårlig samvittighed!”

  1. Av av aaaav. Men søde Marie. Du skal da ikke have dårlig samvittighed. Det er jo ikke noget du har gjort med overlæg! 🙂

    1. Puha så er jeg kun halvvejs. Jeg dropper nok ud, før jeg er udlært, og så lever jeg med lidt fejl 😉

      Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *