Påskeferien

Små guldkorn fra en storesøster #1

Min datter A på 4 år har en skøn alder, og en gang imellem kommer der de mest fantastiske ting ud af munden på hende. Jeg har samlet fire små guldkorn herunder.

Når A en sjælden gang i mellem (læs størstedelen af hendes vågne tid) kravler rundt på møblerne, råber hun højt og frejdigt: Jeg holder ambulancen! (Det er selvfølgelig balancen, der er tale om)

Vores tur i Randers Regnskov i januar var en stor succes, og hun fortæller gerne om den. Den anden dag overhørte jeg hende fortælle følgende til en veninde: I Randers har de sørøverfisk, og de spiser rotter! (Og sørøverfisk er nok bare et andet ord for piratfisk 😉 )

Når hun vil lege med LEGO med mig, spørger hun, om vi skal være LEGO Friends 🙂 Det er da sødt, når nu det også er navnet på (noget af) hendes LEGO.

Guldkorn

I børnehaven har A klippet et lille gækkebrev. Hun er meget glad for det, og skal selv bruge det. Jeg overhørte hende sige til Lillebror, at det er hendes gækkebrev, som hun skal bruge. Men når hun bliver 7 år, så er hun færdig med det, og så må Lillebror få det. 🙂

Det lille gækkebrev...
Det lille gækkebrev…

Det var guldkorn for nu. Hav en dejlig dag.

Lignende indlæg:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *