Hej og øh…

Hej…

Øh ja bare hej… Mon der overhovedet er nogen, der opdager, hvis jeg laver et nyt indlæg? Det er næsten 10 måneder siden mit sidste indlæg, og meget er sket og en del er ved det samme…

For 10 måneder siden (og mere) havde jeg en blog. Jeg var ambitiøs omkring antallet af indlæg, antal besøgende på siden osv. Det krævede arbejde, opfindsomhed og energi. Det tog nok lidt overhånd for mig, og da jeg blev gravid mistede jeg energien og lysten til at drive min blog. Jeg lukkede ned uden at sige “farvel”. Det beklager jeg, men jeg vidste ikke, om det ville blive farvel…

Da mit domæne i september skulle fornyes, var jeg meget i tvivl. Jeg valgte at betale for et år mere. Måske ikke for at drive blog – eller jo måske?! Men i lige så høj grad for at bevare mit univers, og måske udvikle det til noget helt andet.

Min blog havde en Facebook-side, som står urørt hen, mens bloggens Instagram jævnligt er i brug. Nu som en privat profil for mig. Ja for bloggen var jo “anonym” i et vist omfang. Det er slut nu. Hej jeg hedder Marie, er 32 år, gift med Joachim og mor til Anna på 4 år og Emil på 2½ måned. Jeg har barsel, og i dag midt i bollebagningen fik jeg lyst til at skrive dette indlæg… Så here we go. Mon jeg tør trykke udgiv? Mon nogen læser det? I bund og grund er jeg nok ligeglad 🙂

God dag til jer alle – Marie <3

image

3 tanker om “Hej og øh…”

 1. Hej Marie,

  Jeg har faktisk tænkt på dig mange gange og hvad mon hulan der skete? Tror faktisk også jeg smed en kommentar på et af dine indlæg for at høre om du var ok … Eller også tænkte jeg det bare.

  Men er da glad for du er tilbage og ikke har lukket bloggen helt ned. Pauser kan vi så sandelig alle have brug for 🙂

  Glæder mig til at høre mere om dine nye tanker med bloggen.

  Kh Jeanette

  1. Åh hvor er du sød 🙂
   Lysten forsvandt bare – og pt. ved jeg ikke, om den rigtigt kommer igen, men lidt…
   Er selv begyndt at følge med på Bloglovin’ igen – og også hos dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *