Hej Søster

Jeg har købt en t-shirt. Den er slet ikke mig. Farven er forkert. Pasformen er forkert. Der er tekst på brystet. Og så er den slet ikke ammevenlig. Alligevel måtte jeg eje den.

For jeg er vild med budskabet!

Hej Søster står der med røde bogstaver henover min barm. Der er både et hjerte og et kvindetegn. Og det er vigtigt.

Hej Søster

Hej Søster er Marias bud på at skabe en bevægelse. En bevægelse med søstersolidaritet og kærlighed. En bevægelse hvor kvinder har hinandens ryg. En bevægelse med fokus på ligestilling.

Marias kunstnernavn er forøvrigt Fallulah. Hendes udgangspunkt er musikbranchen. En branche hvor ligestilling mellem køn ikke kan tages for givet. Endnu. Desværre.

Jeg elsker budskabet om søstersolidaritet og ligestilling, og jeg glæder mig til at rocke min t-shirt på den ene eller anden måde. ❤️

Efter succes med t-shirts har Maria udvidet sin lille shop med indkøbsnet, og hun har lovet mere nyt efter ferien (rygterne siger, at det bl.a. er t-shirten i sort).

Indkøbsnettet var til gengæld lige mig. Sort med orange budskab. Så fint! God bred bund og en træknap til at lukke det sammen med. Ret så praktisk. Herhjemme passer det perfekt til pusletasken, lidt ekstra stofbleer, legetøj og en drikkedunk.

I finder forøvrigt Marias shop her. Hvis I er nye kunder på Tictail kan I få 10 % rabat via dette link (hvilket også giver mig 10 % rabat – hvis jeg da skal købe mere i nærmeste fremtid).

I kan følge Hej Søster på Instagram her, og så er der en Hej Søster playliste på Spotify med ene danske kvindelige kunstnere. Den hedder vist bare Hej Søster 😉

2 tanker om “Hej Søster”

    1. Mener jeg købte i small. Har to stk i forskellige modeller. Begge er fint rummelige – unisex er meget rummelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *