Dette indlæg er gammelt – find inspiration til hvad du kan lave med dine æggehvider her. Selvom indlægget er gammelt, modtager jeg stadig gerne spørgsmål, kommentarer eller forslag i kommentarfeltet 😊
Tester, tester – er der nogen?
Jeg har 3 bægre med pasteuriserede æggehvider i køleskabet, som er “tilovers”, efter jeg har lavet bountykugler. Jeg plejer at lave kokosmakroner, når jeg har æggehvide tilovers, men hvad laver I?
Det er nu, I gerne må smide et par gode forslag. Æggehviderne kan holde sig til d. 3. februar 2015, så det behøver ikke at have noget med jul at gøre…
Jeg vælger det bedste forslag – finder en opskrift – og deler efterfølgende her på bloggen. 🙂
Måske har du også lyst til at læse nogle skønne guldkorn fra min datter? Så tryk f.eks. her.
Lignende indlæg:
På bloggens Facebookside, er der blevet budt ind med:
– Kransekage
– Kyskager
Elsker kransekage, men er ikke så vild med kyskager…
Smid et bæger over til mig – så jeg kan prøve opskriften af……
Det er en plan Bente, men det er en selvhenter 🙂
Marcipan 🙂 eller ja.. kyskager. Måske flødeboller?
Lyder lidt avanceret at lave marcipan selv. Er det svært?
Marengsbund til en lagkage 🙂
Ja det er bestemt en mulighed.
Marcipan:
Smuttede mandler som males til mel.
Sukker/agavesirup/andet sødende
Mandelessens
Past. æggehvide.
Ælte, ælte –> hjemmelavet marcipan. Haps haps.. Jeg har lavet et kilo 😀
Nye bud fra Facebook siden:
– Macarons
– Nougat
– Flødeboller
Tak
Nougat med æggehvider? Det har jeg ikke hørt om :-O
Se her hvordan man laver marcipan (godt nok lowcarb, men same same):
https://www.youtube.com/watch?v=ROi10I9JGLY
Mon ikke det er fransk nougat?
Jeg er endt med at lave fransk nougat. Læs her: http://krøllerier.dk/?p=980