Hvad laver I med pasteuriserede æggehvider?

Dette indlæg er gammelt – find inspiration til hvad du kan lave med dine æggehvider her. Selvom indlægget er gammelt, modtager jeg stadig gerne spørgsmål, kommentarer eller forslag i kommentarfeltet 😊

Tester, tester – er der nogen?

Jeg har 3 bægre med pasteuriserede æggehvider i køleskabet, som er “tilovers”, efter jeg har lavet bountykugler. Jeg plejer at lave kokosmakroner, når jeg har æggehvide tilovers, men hvad laver I?

Det er nu, I gerne må smide et par gode forslag. Æggehviderne kan holde sig til d. 3. februar 2015, så det behøver ikke at have noget med jul at gøre…

Jeg vælger det bedste forslag – finder en opskrift – og deler efterfølgende her på bloggen. 🙂

Måske har du også lyst til at læse nogle skønne guldkorn fra min datter? Så tryk f.eks. her.

Lignende indlæg:

14 tanker om “Hvad laver I med pasteuriserede æggehvider?”

  1. Marcipan:
    Smuttede mandler som males til mel.
    Sukker/agavesirup/andet sødende
    Mandelessens
    Past. æggehvide.

    Ælte, ælte –> hjemmelavet marcipan. Haps haps.. Jeg har lavet et kilo 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *