Indlæg

Hvad skal barnet hedde?

Det der med et navn, er faktisk noget, der begynder at fylde lidt hjemme hos os. Og omvendt er det ikke noget, vi snakker så meget om… Så jeg ved ikke helt, om vi er det rigtige sted i processen 😉

Min datter er opkaldt efter min mands Bedste. Hun har et smukt klassisk navn på fire bogstaver.

Da vi ventede min søn, var det mig, der også ønskede at hans navn skulle være på fire bogstaver, og vi endte igen på et klassisk navn.

Tilfældigvis starter begge børn nu også med en vokal. Så især jeg har gjort mig en del overvejelser om, hvad jeg egentlig vil stille som ‘kriterie’ for det navn vi skal finde til vores nye lillebror. Det kan f.eks. være nedenstående eller en kombination:

  • Fire bogstaver
  • Starte med vokal (en anden end de to, vi allerede har benyttet?)
  • To vokaler og to konsonanter

Vi er blevet enige om, at vi i første omgang leder efter et navn med fire bogstaver. Det specifikke navn er vi dog ikke enige om…

Jeg har forsøgt mig med Ebbe, men det var et klart nej fra min mand. Han har forsøgt med Karl, men der må jeg sige nej tak… Min datter siger Otto (eller Alfred), hvilket vi heller ikke er helt lune på, selvom det vist bliver mere og mere populært.

Men der er stadig navne på listen, så mon ikke vi når til enighed inden alt for længe. 💙

Fantastiske navne til søskende har jo tidligere været et tema. Læs mere her, her og her

4 tanker om “Hvad skal barnet hedde?”

  1. Sikke fine navne, jeg synes Carl og Alfred er så fine. De var også på bordet her, da vi ventede nr.3.
    Vi har givet alle tre et klassisk dansk navn, og alle tre har også et af bedsteforældrenes navne- drengene som mellemnavn og vores datter er opkaldt efter min oldemor.

  2. Holder med Anna! Otto og Alfred er begge fantastisk fine drenge-navne. Otto er endda med to konsonanter og to vokaler. Og Otto Brandenburg! Og Otto Leisner! Og Otto den Store!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *