Rodtnes

Jeg har forelsket mig i noget gult… (fra Rodtnes)

Rodtnes
Billedet er lånt fra Rodtnes Instagram profil.

Jeg er egentlig en “rød” pige. I ved sådan rigtig postkasserød – eller VB rød, som Manden kalder det. (en fodboldklub…) Dvs. at jeg elsker røde ting. F.eks. har jeg en rød håndtaske, fede røde sko, en lækker rød regnfrakke, en rød blazer og en sort reol fyldt med røde ting.

En gang i sommers skete der så noget. Jeg må have været alene hjemme, for på en eller anden måde var jeg endt med fjernbetjeningen – en sjældenhed, når man bor med to (tre?) tv-narkomaner. Nå, men jeg endte på ‘Kender du typen?’ (Endnu et tegn på, at jeg må have været alene hjemme…) Men det der fangede mig var, at skønne Anne Glad havde gule stiletter på. Ikke sådan en afdæmpet farve, nej – lysende og klare solskinsgule stiletter. Og jeg var solgt!

Siden den dag har jeg ofte gennemtrawlet internettet for gule sko. Indtil videre uden held…

I efteråret var der så et interview med Mette Rødtnes i vores lokalavis. Hun ejer taskevirksomheden Rodtnes, og fortalte at der i forårskollektionen var gule tasker. Jeg har derfor spændt ventet på at se dem. Og nu er de fremme – og wauw en flot farve! Altså sådan ser det ud. Jeg har endnu ikke haft held til at se den live, da forhandleren i Aarhus ikke har turde bestille den gule model hjem… Det er også et sats, for den er ikke billig.

Rodtnes
Billedet er lånt fra Rodtnes Instagram profil.

Jeg er så heldig, at jeg her i foråret får en slags bonus. Nogle af pengene skal gå til forkælelse af mig selv, og nu må jeg overveje, om jeg skal gå all in på en gul taske 😉

Btw er jeg også ret forelsket i deres computertaske – dog i sort…

Rodtnes
Billedet er lånt fra Rodtnes Instagram profil.

Lignende indlæg:

4 tanker om “Jeg har forelsket mig i noget gult… (fra Rodtnes)”

    1. Ja den er SÅ fin, men også ret dyr. Så man skal tro på, at gul også er et hit de næste par år…

  1. Møg fed! Jeg har selv haft en gul taske, som jeg desværre ikke fik brugt så meget. Men hvis man er mere modig end mig (kylling)….. DO IT!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *