Jeg har læst… #1

Nogle gange læser jeg nogle ting, der lige får mig til at stoppe op… Og tænke hmm…

Jeg har læst:

  • At i løbet af det første år som mor (pr. barn), får man et søvnunderskud svarende til en måneds søvn… No wonder jeg er træt…
  • At det er bedst at udgive blogindlæg enten meget tidligt om morgenen eller omkring kl 19… Det passer meget dårlig med, hvornår jeg skriver dem – og jeg vil altså helst bare trykke udgiv, når de er klar.
  • At rødhårede reagerer anderledes på smerte. F.eks. reagerer de kraftigere på kulde, men mindre på smerte fra f.eks. chili… De skulle også få mere ondt i tænderner. Jeg kan nu stadig finde på at snuppe en tur ved tandlægen uden bedøvelse – man har vel født to børn 😉
  • At Haderslev Kommune betaler 20 kr pr muldvarpehale. Så går klapjagten ind – stakkels dyr, men god mulighed for at supplere lommepengene. Manden har en muldvarpefælde, måske vi bliver rige.
  • At Medina er på vej med en mad-app… Anderledes må man sige… Og andet har jeg vist ikke at sige.

Hvad har du læst, der fik dig til at stoppe op?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *