Madebyløvstad

Jubii mit billede er kommet :)

Kan I huske, at jeg den anden dag skrev (i parentes vel og mærke), at jeg var kommet til at ‘vinde’ et billede i en Facebook auktion?

Nu er det kommet – og jubii hvor er det fint 🙂 Lige så klart i farverne, som jeg håbede og med det skønne budskab ‘All we need is love’. Og hvor er det sandt. Bare vi har kærligheden, så skal det meste nok gå.

Manden har hverken sagt yes eller no, så… Men jeg har heller ikke spurgt. Satser stærkt på, at jeg får lov at hænge det op 😉

Her er det så.

Madebyløvstad

Billedet er malet af MadebyLøvstad. Hun maler mange billeder med klare farver, happy people og tekst. Ofte sætter hun billeder til salg på Facebook. Enten med fast pris eller som en auktion. Når der er en auktion med et billede, jeg godt kan lide, plejer jeg at smide et bud. Og i sidste uge var der søreme gevinst.

Glæder mig til at få det op at hænge 🙂

4 tanker om “Jubii mit billede er kommet :)”

  1. Haha, så “vundet” er i virkeligheden købt? 😀

    Det er SÅ fint! Og minde mig på en eller anden måde om anden kunst I har/har haft. Fantastisk <3

    1. Ja “vundet” er købt, men man vinder vel en auktion? 😉

      Og ja den passer vist meget fint ind i vores hjem (er min mening…)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *