Kender I det #2

Så er det tid til endnu en omgang “Kender I det?”

  • Kender I det, når man bestiller en pakke med forventet levering fredag, og den så først bliver sendt fra Taulov til Frederikshavn og så retur til Taulov, før den endelig ender i Risskov. Mandag præsterede Post Danmark så endelig, at placere min pakke i en pakkeboks. De undlod bare at sende mig koderne. ARGH!

 

  • Når man prøver at bestille billetter til Cirkus Summarum – og åbenbart ikke er den eneste, der har fået den idé… Prøvede at være totalt cool og satte mig i kø på tre enheder. Og så ville jeg kl. 9 få tildelt tre numre i køen ved lodtrækning. På alle tre enheder fik jeg bare at vide, at jeg var i kø med forventet ventetid på over en time… Efter 110 minutter kom jeg igennem…

Cirkus Summarum

  • Når ens fly lander til tiden, men dørene ikke kan åbnes – i f…ing TO TIMER!!! Det var Manden der strandede, og A mente, at nøglen måtte være blevet væk.

 

  • Jeg er lige kommet i tanke om, at jeg ejer faktisk et par løbesko, men jeg kan ikke huske sidst, jeg havde dem på. Eller jo. Én gang i sommeren 2012… Og så var det ellers før jeg blev gravid med A… Så en gang i 2010 er mit bud…

 

  • Når ens barn beder om at få sin knækbrød skåret ud, så det kan spises med gaffel. Det er lidt op ad bakke!

 

  • Når man endelig får taget sig sammen til at investere i et nyt kamera. Og det så bare tager skønne billeder 🙂 MEN alle billeder der uploades til bloggen, får automatisk OLYMPUS DIGITAL CAMERA som billedtekst – argh det er ikke i orden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lignende indlæg:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *