Kom, maj, du søde milde!

… gør kroppen atter køn. Og lad ved løb og spisning min numse vokse skøn…

Jeg skal til det igen! Tilbage til at tænke lidt over, hvor meget jeg bevæger mig, og hvad jeg spiser.

Midt i februar udgav jeg dette blogindlæg, hvor jeg fortalte, at jeg vejede 61,3 kg og at målet var at veje 60,x kg.

Marts måned skulle være den måned, hvor jeg nåede mit mål. Der kom fokus på kosten, og jeg fik sat gang i mit løberi. Det kom så vidt, at jeg en fredag i starten af marts løb 6 km for første gang nogensinde ever i hele mit liv. Det var slet ikke meningen, men jeg var så fuld af frustrationer, at mine ben bare løb og løb og løb. Det var den fedeste følelse! Og en kæmpe uventet succes.

Fem dage efter, nemlig onsdag d. 12. marts, vejede jeg om morgenen 60,8 kg. 🍾 Mit mål var nået 💪🏻

Samme aften lukkede vores statsminister landet ned………..

Nu ved jeg jo ikke, hvordan den her nedlukning har påvirket jer andre, men for mig har det været en hård omgang med stress og lange arbejdsdage. Så efter at have haft nogenlunde fokus på kosten den første uge, gik det gevaldigt ned ad bakke. Der var jo påskeæg med marcipan i butikkerne, og det gik jeg ikke ned på 😉 Løbeturene blev nedprioriteret til fordel for arbejde, og sådan gik det også stille og roligt ned ad bakke på den front.

Nu er børnene retur i institution og skole, hvilket frigiver en del tid til mig. I sidste uge åbnede min træner op for udendørs træning, og nu er det 1. maj. Så nu ændrer jeg lige fokus lidt igen. Jeg har tilmeldt mig en challenge hos min træner, hvor jeg skal løbe (eller gå) 60 km i maj måned. (Gisper allerede lidt ved tanken…) Kosten bliver noteret ned dagligt, og så skal jeg tilbage i form og under 61 kg på vægten. Startvægten er 62,1 kg, så det virker muligt, hvis jeg holder fokus. 1-2-3 sæt igang!

2 tanker om “Kom, maj, du søde milde!”

  1. Altså, jeg tager hatten af for at du begynder igen. Jeg har ikke været plaget af små børn, men mere af en spirende bageglæde. Til gengæld så har jeg løbet meget mere i de sidste mange uger. Min vægt står helt stille på de der 64 kg. – og det er alt for meget, i følge BMI – når jeg kun er 1,60 høj (lav). Men helt ærligt, så gider jeg ikke have et mega surt liv med alt for mange restriktioner. Så 64 kg. it is! I hvert fald lige nu. Mistænker også en begyndende overgangsalder for at det er så svært at tabe mig.

    1. Fedt hvis øget bagning og løb kan opveje hinanden!
      Jeg har også vejet 64 kg gennem længere perioder. Jeg er 157 cm. Og alle fagfolk har sagt, at med den højde skal jeg ikke se alt for meget på BMI grænserne.
      Jeg synes bare lige, at jeg var sådan et godt sted, før nedlukningen ramte. Så nu prøver jeg, om jeg kan komme derhen igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *