Kyllingelasagne

Kyllingelasagne med spinat og ricotta – en opskrift

Til denne kyllingelasagne med spinat og ricotta har jeg fået inspiration hos Stonemuse, som kalder den verdens grimmeste lasagne 😉 Jeg har nu lavet den et par gange, og er nået frem til min version af kyllingelasagne.

Kyllingelasagne

Ingredienser:

  • 1 pk kyllingefars (4-500 g)
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 2,5 dl vand
  • 2,5 dl mælk
  • 1 bouillon terning (svin eller grønsager)
  • 1 bøtte ricotta ost (250 g)
  • 3 spsk tomatpure
  • Frisk basilikum – lille håndfuld
  • Salt og peber
  • 3 håndfulde spinat
  • Lasagneplader
  • 100-150 g revet ost

Kyllingelasagne

Hak løget fint og pres hvidløget. Svits ved middel varme i olien. Løgene skal blive glasklare.  Tilføj kyllingefarsen og ‘brun’ den.

Tilsæt mælk og vand. Smuldr en bouillonterning i. Hak frisk basilikum og tilsæt sammen med 3 spsk tomatpure og halvdelen af ricottaen. Lad det simre i 5 min.

Tænd for ovnen på 200 grader.

Hak spinaten groft. Sluk for varmen og tilsæt spinat. Fordel skiftevis kødsovs og lasagneplader i et fad. Start og slut med et lag kødsovs. Jeg laver med tre lag lasagneplader og fordeler den sidste halvdel af ricottaen mellem lagene.  Drys til sidst med revet ost.

Kyllingelasagne

Gratiner i ovn i 30 min.

Kyllingelasagne

Velbekomme.

Lignende indlæg:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *