Lidt om bananer og en opskrift på bananpandekager

Køb bananer, køb bananer, køb bananer her hos mig.

Hjemme hos os elsker vi alle tre bananer. Så det er et must have! Vi køber dem lidt grønne og opbevarer i køleskabet, for vi kan bedst lide dem hårde. Selvom de får brun skræl i køleskabet, er de for det meste rigtig fine, når skrællen kommer af.

En dag læste jeg et trick på en anden blog, til hvis man har fået købt for mange bananer. De kan nemlig fryses! I min barndom skar vi bananer i halve, stak en ispind i og frøs dem. Når vi så tog dem ud af fryseren, spiste vi dem som bananis.

Men faktisk kan de frosne bananer også bruges direkte i smoothies, eller tøes op og bruges til banankage eller bananpandekager.

Jeg har testet bananpandekager. Det er ret simpelt og resultatet faldt lige i Lillepigens smag. Jeg er stadig mest til “rå” banan,

Mos en banan med en gaffel. Pisk sammen med to æg og evt. krydderi. Jeg brugte lidt kanel, men jeg tror også at f.eks. vanille kunne være lækkert. Smelt lidt fedstof på panden og steg på begge sider. Jeg fik fem små pandekager ud af denne portion. (Lillepigen spiste de fire)

Mos 1 banan.
Mos 1 banan.
Bland to æg i.
Bland to æg i.
Steg på en pande med smør/Becel.
Steg på en pande med smør/Becel.
Server lune.
Server lune.

Lignende indlæg:

En tanke om “Lidt om bananer og en opskrift på bananpandekager”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *