Filtkurve

Et lille tip om filtkurve

I vores stue har vi i flere år haft en plastickurv stående til diverse af As legesager, som ender i stuen.

Efter Lillebrors ankomst erfarede jeg, hvor ofte vi render rundt og leder efter myggenet, køredragt, babyalarm, hue, regnslag osv. Da Lillebror kommer i barnevognen ud af havedøren fra stuen, ville det være naturligt at samle det i en kurv. Jeg fandt en gammel vasketøjskurv og tænkte perfekt. Men pludselig så jeg, at det bare lignede permanent vasketøj i stuen 😉

Filtkurve

Jeg besluttede mig for at investere i to filtkurve til legetøj og barnevognsgrej. Jeg konsulterede diverse boligsider og fandt en masse fine grå filtkurve, men da vi kører rødt tema i stuen, ville jeg gerne have lidt kulør på. Heldigvis kunne min veninde hjælpe, for de har nogle fine røde filtkurve. Hun afslørede, at det var brændekurve!!! Jeg skulle derfor på jagt i et byggemarked og lede ved brændeovnene 😉 Mine kurve er fra Aduro og købt i Bauhaus.

Smart!

Filtkurve
De gamle kurve.
Filtkurve
De nye røde filtkurve.

Filtkurve

Filtkurve

Lignende indlæg:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *