Løbeudfordring

Status på det der løberi…

Jeg havde jo givet mig selv en løbeudfordring, og sagen er jo den, at jeg var blevet ret glad for det. Ikke sådan at jeg var uovervindelig, men tilfreds med mine præstationer – og især tilfreds med mit lille frirum, som løbeturene var blevet…

Havde jeg fulgt programmet, skulle jeg nu gå ind i den sidste uge i mit 9 ugers program. Sådan er det desværre ikke gået. Mit trafikuheld vendte op og ned på prioriteringerne – især pga. meget træthed, overvejelser om fremtiden og bilkøb. Og da jeg i denne uge var klar til at tage løbeskoene på igen, ja så var Manden bortrejst, og han plejer at være barnevognssitter…

Men altså i næste uge der skal det være! Håber virkelig, at jeg finder energien – og at jeg kan komme ind i en god rytme igen…

Herunder kan I da lige se, hvordan uge 5 og starten på uge 6 gik. Håber jeg snart kan opdatere jer på de sidste uger.

Uge 5:

Dag 1: 3 x 5 min løb med pauser. Det gik ok. Fik sidestik i anden løbesekvens, men gennemførte. Lidt ømme knæ, men jeg har for første gang heller ikke haft en dags pause siden sidste løbetur.

Dag 2: 2 x 8 min. De to løbesekvenser føltes lange, men jeg gennemførte dem. Der var en lille smule sidestik i et par minutter, men det gik over.

Dag 3: Weee jeg løb 20 min sammenhængende! Selvfølgelig ikke i mit bedste pace, men faktisk heller ikke det dårligste. Er helt høj. Hehe og så snakker vi ikke om, at jeg fik tre hviledage, og derfor faktisk rent kalendermæssigt er kommet ind i en ny uge 😉

image

Uge 6:

Dag 1: 5+8+5 min løb. Tunge ben. De sidste fem minutter var lange, og jeg fik også sidestik. Øv. Dejligt med sol, men det er godt nok varmt :p

—– P A U S E —–

Trafikuheld og pause… More to come.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *