Løbeudfordring

Løbeudfordring gennemført

Så er min løbeudfordring gennemført! Bob bob bob! Kan godt afsløre, at jeg ikke nåede 5 km på 30 min, men jeg nåede 30 min uden pause – og det er jeg stolt af. “Dagbogen” kan I læse herunder.

Løbeudfordring

Uge 6

Dag 1: Se her.

Dag 2: 2 x 10 min. Første løbetur i tre uger. Den var frygtet, men jeg valgte at starte, hvor jeg slap. De første 10 min gik fint. De sidste 10 min foregik i lavt tempo, og jeg kunne mærke, at min ryg blev træt… Den skal vi snart få stærk igen 😉

Dag 3: 1 x 22 min. Wow så løb jeg lige 22 min. Det var kedeligt. Tempoet var ok, men ikke imponerende. Ingen smerter eller ømhed kun et par minutter med let sidestik.

Uge 7

Dag 1: 1 x 25 min. Jeg tog Anna med som makker – hende på den tohjulede cykel og mig på løbeben. Jeg vidste, at det ville blive meget start-stop, men vurderede, at det var bedre end at udskyde turen. Det var hyggeligt, men med mange stop. Til gengæld var der også temposkift, så jeg fik både luntet og spurtet.

Dag 2: 1 x 25 min. Gennemført uden pause. Det gik ikke særlig hurtigt, og det er stadig kedeligt. Er der mon en løber gemt i mig?

Dag 3: 1 x 25 min. Igen havde jeg A med på cykel. Det er lidt hyggeligt, men ikke helt så effektivt. Vi har fundet en rute på ca. 3,75 km, som passer til hvad vi kan nå med 2 min gang før og efter løb – og så de pauser A vurderer, at der er behov for undervejs. Det er bedre end ingenting 😊

Uge 8

Dag 1: 1 x 28 min. Wup wup så løb jeg lige 28 min. Følte der var godt gang i benene de første 19 min, mens det var med tunge ben de sidste 9 min blev gennemført. Men hallo jeg nåede 4,6 km, så det var rigtig fint. Så er målet om 5 km på 30 min inden for rækkevidde 😃

Dag 2: 1 x 28 min. Gennemført uden de store problemer, selvom de sidste 6 min var hårde… Nåede samme distance som på dag 1.

Dag 3: 1 x 28 min. Jeg var i sommerhuset hos mine forældre, så min mor tog mig med på tur. Det var virkelig grænseoverskridende ikke at ane, hvor langt vi var (eller hvor vi var). Noget mere ujævnt terræn end jeg er vant til, og så er det da hårdt at småsnakke ind i mellem. Distancen blev lidt kortere, men det gik ok.

Løbeudfordring
Udsigten på løbeturen ved sommerhuset.

Uge 9

Dag 1: 1 x 30 min. Første løbetur på 30 min blev gennemført uden pause. Det er første gang i mit liv. Jeg nåede kun 4,5 km, så der er plads til lidt mere speed i benene, men nu har jeg vist mig selv, at jeg kan 👍🏻

Dag 2: 1 x 30 min. Jeg forsøgte at sætte lidt mere tempo på, og det gik ok. (Det er stadig kedeligt) App’en sagde at jeg løb 5 km, men det passer simpelthen ikke. Så den måler et eller andet forkert, ifht hvornår jeg går og løber. Må have en anden app igang også…

Dag 3: 1 x 30 min. Satte Endomondo igang også – og begge apps målte min løbetur til 4,5 km. Det er ok. Havde en krimi i ørerne, og det var faktisk ikke så kedeligt.

FÆRDIG – GENNEMFØRT – SUCCES

Haha hvem havde troet det 🙂 Et stk løbeudfordring gennemført. Hvad så nu? Ambitionen bliver at fortsætte – to ture om ugen. Måske med en ambition om at øge tempoet? Måske med en ny app?

Og så skylder jeg vist min krop nogle nye løbesko – og måske lidt lækkert løbetøj. Mangler toppe og 3/4 tights.

 

2 tanker om “Løbeudfordring gennemført”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *