Faste gengangere og et gensyn med gamle retter.
Den kommende uge byder på 0 ture til København (og forhåbentlig 0 syge familiemedlemmer). Så det betyder lidt større overskud på hjemme- og madlavningsfronten. Der er også et par retter på madplanen, som jeg ikke har lavet meget meget længe, nemlig brocoli salat og græske frikadeller.
Nedenfor er menuen – måske bytter jeg rundt på nogle dage, da der pt. er to dage i streg med kylling og to dage i streg med frikadeller…
- Søn: Hjemmelavet pizza. Jeg rører en dej, når vi kommer hjem fra sommerhus, og så finder jeg fyld i fryseren
- Man: Chicken Curry.
- Tir: Tortillas. Der er færdigt kødfyld i fryseren, så der skal blot snittes grønsager. Lige til at klare, når Lillepigen har været til gymnastik.
- Ons: Take-away. Fiskepaté med salat, rød dressing og tomatbrød.
- Tor: Græske frikadeller med tzaziki og ris.
- Fre: Fiskefrikadeller. Det bliver med brocoli salat og rugbrød. (Og forhåbentlig rester til frokost i weekenden)
- Lør: Fødselsdag. Så jeg slipper for at stå i køkkenet 🙂
- Søn: Flæskesteg – måske som burgere?
Lignende indlæg:
En tanke om “Madplan uge 5”