Madplan uge 8

Fodbold, fødselsdag og fællesskab

Næste uge byder på to aftener, hvor henholdsvis Manden og jeg selv ikke når hjem til spisning. Og en fødselsdag og noget fællesskab med venner. Så madplanen er ikke så udfordrende.

image

  • Søn: Karbonader.  Det er uafklaret, om det bliver med pommes frites eller kartofler, men mon ikke der bliver bearnaise til og gulerodssalat.
  • Man: Lasagne
  • Tir: Rester/Rugbrød med spejlæg. Manden og Lillepigen kommer trætte hjem fra gymnastik, og det er ikke sikkert, at jeg når før dem. Så det skal være nemt. Pt. er Lillepigen stor fan af spejlæg, så…
  • Ons: Laks med ris. Sidste uge fik jeg drillerier for, at der ikke var fisk på madplanen, så det retter vi op på nu.
  • Tor: Frikadeller. Jeg er alene hjemme med Lillepigen, så mon ikke det bliver frikadeller og rugbrød. Alternativt koger vi pasta.
  • Fre: Fødselsdag hos min far. Jeg kender ikke menuen, men mon ikke vi bliver forkælet.
  • Lør: Besøg hos nogle venner. Måske når vi hjem til aftensmad, men det bliver nok ikke i tid til, at vi kan lave det store. Så jeg tænker, at vi skal have rugbrød. Hvis vi når tidligt hjem, kan jeg lave en pastatærte.

Lignende indlæg:

En tanke om “Madplan uge 8”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *