De mærkeligste spørgeskemaer om sex og ambulanceture

Spørgeskemaer er overalt, og det er efterhånden ganske ofte, at jeg bliver inviteret til at svare på det ene og det andet. Generelt deltager jeg gerne, men f.eks. Trustpilot har jeg set mig lidt sur på, og undgår derfor helst.

Men det skal faktisk handle om noget helt andet. Nemlig mærkelig spørgeskemaer.

I efteråret gennemførte Statens Serum Institut en kæmpe undersøgelse af danskernes livsstil, trivsel og seksualitet. Jeg var en af de mange udvalgte deltagere, så jeg svarede på spørgsmål om hvorvidt jeg betragtede mig selv som hunkøn, hankøn, begge dele eller ingen af delene. Og forøvrigt det samme om min partner. Jeg svarede også på, hvorvidt jeg var tilfreds med mine bryster – et spørgsmål der  blev stillet til både kvinder og mænd. Udseendet af mine skamlæber og en masse andet, skulle jeg også forholde mig til. Det var sq lidt mærkeligt 🙈

En anden mærkelig spørgeundersøgelse deltog jeg i, da jeg studerede. Her blev jeg ringet op af en telefoninterviewer, og deltog i et interview der blev mere og mere intimt i sine spørgsmål om seksuelle præferencer og erfaringer. Det gik så vidt, at jeg bagefter følte mig ganske overbevist om, at det var en slags telefonfis udført af nogen i min omgangskreds. Men jeg har aldrig siden hørt noget til det. Se det var også mærkeligt!

Det sidste mærkelig spørgeskema kom efter min første og eneste tur i ambulance. Det er vel sjældent, man husker en ambulancetur for noget godt, og for mit vedkommende var det en tur til sygehuset efter min senabort. Men ja efterfølgende modtog jeg er spørgeskema, hvor jeg skulle forholde mig til oplevelsen og ‘kvaliteten’ af min ambulancetur. Godt nok var det meget spørgsmål om personalets håndtering, kørslen osv., men det var godt nok et mærkeligt spørgeskema…

Er der nogen af jer, der læser med, der har haft lignende oplevelser?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *