Løbeapp

Min løbeapp

I dag kom jeg ud og løbe for første gang i tre uger. Det var både rart og hårdt, men det skal det her indlæg slet ikke handle om. I er nemlig flere, der var spurgt til min løbeapp, så den vil jeg lige fortælle jer lidt om.

Min løbeapp hedder ‘Couch to 5K’. En fin titel som jeg egenligt bare læste som coach to 5K, indtil en veninde gjorde mig opmærksom på ordspillet 😉

Løbeapp

Jeg valgte min løbeapp ud fra anbefalinger, jeg fandt online. Den kostede 16 kr, og det valgte jeg at betale, selvom der også var nogle gratis apps. ‘Problemet’ med de gratis apps var, at der var køb i appen, og jeg hverken kunne gennemskue prisen eller nødvendigheden for disse køb.

Selve appen er rimelig simpel. Der er et program, for hver af de tre løbeture i de ni uger træningen varer.

Løbeapp

Du vælger den pågældende dag, hvorefter træningen kan startes. Med store tal vises det pågældende interval, og når der skal skiftes til løb eller gang, fortæller din træner dig det. Du kan høre musik eller podcast imens. Jeg hører Mads og Monopolet 😉 Du kan vælge imellem fem forskellige trænere med hver deres temperament, stemme og skrevne ‘peptalks’.

Løbeapp

Efter hver træning gemmes data i din løbeapp. Det er data  om din rute, længde samt hastighed på både løbe- og gåintervaller. Det kan man logge i et eller andet fælleskab, hvor man kan følge andre brugere af appen og give dem ros osv. Det gør jeg dog ikke noget i.

Til sidst giver appen et fint overblik over dit samlede løb i perioden.

Løbeapp

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *