Løbeudfordring

Min løbeudfordring

Nå så er det tid at gøre status på de første fire uger i min løbeudfordring. Jeg kan starte med at fortælle, at jeg stadig løber… Og herunder kan I se, hvordan det er gået.

Uge 2: Denne uge bød på 5 min opvarmning (gang), 1½ min løb og 2 min gang gentages syv gange og til slut 5 min cool down.

Dag 1: Det gik egentlig ok, men hastigheden faldt i de sidste løbeintervaller. Ingen smerter o.l.

Dag 2: Lortetur! Sidestik og ømme lår allerede i 3. løbesekvenserne… De 31 min gik laaangsomt.

Dag 3: Jeg gad ikke – som i virkelig ikke. Motivationen var i minus, jeg havde sovet dårligt og det regnede. Jeg overvejede at udskyde osv., men kom af sted. Og det gik godt! Der var fart i benene følte jeg. Så nu er motivationen tilbage til næste uge.

Uge 3: Denne uge bød på 5 min opvarmning, To gentagelser af følgende: 1½ min løb, 1½ min gang, 3 min løb og 3 min gang. Til slut 5 min cool down.

Dag 1: Jeg havde A med på løbecyklen. Det var ingen succes. Hun holdt pause, når jeg skulle løbe, og drønede derudaf, når jeg gik. Det endte med , at jeg løb frem og tilbage. A endte med at styrte, da styret røg af hendes cykel…

Dag 2: I dag var der højt solskin, og jeg glædede mig. Desværre var mit højre knæ lidt ømt, så jeg måtte tage den med ro. De to løbestræk på 3 min føltes lange.

Dag 3: Det var vindstille og smukt solskin. Wee de to stræk på 3 min blev gennemført uden alt for store problemer. Jeg er forhåbningsfuld ifht de længere stræk i næste uge. Knæet var kun lidt ømt.

Uge 4: Denne uge bød på 5 min opvarmning, 3 min løb, 1½ min gang, 5 min løb, 2½ min gang, 3 min løb, 1½ min gang, 5 min løb og til sidst 5 min cool down. Det var første uge med mere løb end gang.

image

Dag 1: Jeg plejer at løbe mandag, men havde pga. ‘travlhed’ udskudt det til tirsdag. Sikke en skam! Det pissede ned og der blæste en stiv kuling. Men af sted skulle jeg. Jeg gennemførte begge de to lange løbesekvenser på 5 minutter. Det gik ikke særlig hurtigt, men jeg løb. Så en god oplevelse, selvom jeg blev våd, kold og træt 😉 På en eller anden måde løb jeg 5 min for længe…

Dag 2: Jeg vågnede med ømt knæ, men ingen smerter. Løbeturen gik fint, men ikke særlig hurtigt.

Dag 3: Turen gik rigtig fint. De sidste 5 min løb gik ikke så stærkt, men jeg kom fint igennem dem.

Så hvad nu? Jeg prøver at fortsætte, men er ærlig talt temmelig skræmt af, at jeg i slutningen af næste uge allerede skal løbe 20 min uden pause. GULP.

8 tanker om “Min løbeudfordring”

  1. Hejsa, det lyder ikke så godt med de ømme knæ! Er det nogle gamle sko du løber i? For når du nu er kommet godt i gang vil det nok være en god investering med nye sko 😊 Og hvor er det godt klaret at du har løbet så meget!

    1. Tak
      Og ja det er gamle sko, men de har nærmest aldrig været brugt. Har dog hørt, at de kan miste ‘pusten’, så hvis jeg bliver løber, skal jeg helt sikkert have nye sko. Og heldigvis har knæet kun være lidt ømt en eller to gange.

      1. Jeg har nemlig selv prøvet at have et ømt knæ pga. gamle omend ubrugte sko 😊 Og hvis det først bliver rigtig ømt tager det hvile for at gå væk 😕 Så det vil være synd at få ødelagt din gode rutine! God vind på løbeturene!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *