Kodanska i weekenden

Mød Kodanska i weekenden

Nu nærmer weekenden (og påskeferien?!) sig, og jeg vil lige tippe om, at det er muligt at møde Kodanska i weekenden. I hvert fald for jer, der bor i nærheden af Aarhus. Kodanska deltager nemlig i Finderskeepers Designmarket denne weekend (mere info længere nede).

Jeg har tidligere skrevet om den lille glæde ved mine ting fra Kodanska, og i dag har jeg haft fornøjelsen af et sneak peak på deres stand på Finderskeepers. Udover deres faste varesortiment, som kan ses på hjemmesiden, har de til messen hjembragt en række unike produkter, der er produceret særligt til messen, og som pt.  kun sælges her.

Kodanska i weekenden

Kodanska i weekenden
Fine fingerprint bowls

Noget af det virkelig skønne er de fine porcelæns øreringe, der tidligere kun fandtes i hvid. De er nu produceret i en række fine farver.

Kodanska i weekenden
Øreringe fra Kodanska. Billedet er lånt fra Kodanskas Instagram.

Finderskeepers Designmarket finder sted i weekenden d. 19.-20. marts fra kl. 11-17 begge dage. Du finder dem på Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C. Entre 50 kr.

Hvis du tager af sted, så god tur med dit møde med Kodanska i weekenden.

P.S. Jeg kom til at bruge penge, men mine køb viser jeg frem i et andet indlæg, hvor der også vil komme en KONKURRENCE i samarbejde med Kodanska 🙂

Lignende indlæg:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *