Mor må jeg ikke nok selv bestemme, hvornår jeg skal i seng?

Den nye seng - uden dyne, da der puttes i stuen

Mor må jeg ikke nok selv bestemme, hvornår jeg skal i seng?

Sådan sagde A den anden dag, da vi sad og spiste aftensmad. Min første tanke var, hvor det mon kom fra. Dernæst svarede jeg kækt, at det måtte hun gerne, hvis bare hun bestemte, at det var kl syv… Det er nemlig det tidspunkt, vi siger, at hun kommer i seng på. Hun kan ikke klokken, så det er nemt at rykke lidt frem og tilbage, men oftest går vi igang med putning lidt over syv, og så sover hun omkring halv otte.

Jeg spurgte dernæst videre: Er det fordi, du gerne vil være længe oppe? Hendes svar overraskede mig: Nej, jeg vil gerne i seng nu.

Hehe nogen gange minder hun mig sådan om mig selv som barn 🙂 Jeg kan huske, hvordan jeg spurgte mine forældre, om jeg måtte komme i seng.

Men selvom hun var sød, og hun mindede mig og mig, så var Manden og jeg enige om, at kl 17.45 var for tidligt at blive puttet. Hun er nemlig glad for at stå tidligt op, og det er vi ikke så store fans af.

Kompromisset blev, at hun fik sin dyne ind i sofaen, og hvis hun faldt i søvn, ville vi bære hende i seng. Hun holdt en time, men kl 18.45 forbarmede jeg mig over hende, og så blev hun puttet af mor.

Lignende indlæg:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *