Pengene brænder

Når pengene brænder i lommen, eller…

Kender I det med at pengene brænder i lommen. Altså at I bare har en ustyrlig lyst til at bruge penge…

Da vi var små og var på ferie hos vores bedsteforældre, fik vi ofte lidt lommepenge med af mine forældre. Jeg var den fornuftige storesøster, der brugte lidt og gemte resten til min sparegris. Til gengæld havde min søster nok den fornemmelse af at pengene brænder i lommen. Hun kunne bruge lang tid på at udvælge det rigtige slik eller legetøj, så hun lige præcis fik brugt ALLE pengene. Der var ingen grund til, at hun skulle have noget med retur.

Pt. har jeg det virkelig som om pengene brænder i min lomme. Eller dvs. på min konto, da jeg nærmest aldrig har kontanter længere… Jeg har egentlig altid været rimelig sparsommelig, men efter jeg fik arbejde osv., så steg mit forbrug og mit krav til kvalitet (naturligt nok?)

Nu er det et år siden, at jeg blev gravid – og dermed et år siden, at jeg ordentligt har kunne shoppe tøj! Og det kan jeg godt nok mærke på min shoppetrang. Jeg har da købt lidt graviditetstøj, men jeg bliver hurtigt nærig, når jeg ved, hvor relativt kort tid, jeg kan få glæde af det. Efterfølgende har jeg købt et par cardigans og byttet en julegave til et par lækre støvletter. Jeg må dog indrømme, at støvletterne endnu ikke er indviet, da de bare ikke passer med regn, sne og barnevogn. Hurra for barselslivet 🙂

Pengene brænder
Støvler fra Tamaris

Den sidste uge har det kriblet i mine fingre. Jeg har allerede shoppet børnetøj på udsalg og ny kjole til A til barnedåben. Men nu vil jeg have noget til MIG. Pt. er mit graviditetstøj for stort og mit almindelige tøj for småt… Så jeg føler, at jeg altid har den samme nederdel på – altså de dage jeg ikke har joggingbukser på… Måske jeg skal investere i nogle bukser 🙂

Jeg drømmer også om et tv-møbel, nyt sofabord, billeder til alrummet og plakater til min entre. Det seneste jeg har kigget på er plakater til entreen, men de skal nok have mandens accept først. Er lidt lun på disse:

Pengene brænder
Billede lånt fra fra www.Juniqe.com, plakater af Ingrid Beddoes

Bum bum… Uanset hvad er det lidt åndssvagt, for lige om lidt ophører min orlov med løn, og så skal jeg på dagpenge. Det har jeg godt nok sparet op til, men alligevel…

(Jeg er kommet til at “vinde” en Facebook auktion om et billede… Går spændt og venter på det. Håber det lever op til forventningerne – og manden kan lide det…)

En tanke om “Når pengene brænder i lommen, eller…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *