Når tiden løber stærkt…

Jeg synes, at tiden forsvinder lidt mellem hænderne på mig i disse dage. Og hvad laver jeg så, når jeg nu ikke blogger? Tja den sidste uges tid har jeg bl.a. brugt på nedenstående:

  • Smurt madpakker med blød mad og alt udskåret i små bidder. En skal skåne sine fortænder…
  • Hostet en del. Det tager lidt energi, men i dag har været god, så jeg er nok nærmest rask.
  • Været til åbent hus på min mands arbejde. Der var både en pølsevogn og en Hjem-is bil. Jeg kunne være blevet der for evigt 😝
  • Deltaget i en skattejagt til selvsamme arrangement. Den hurtigste brugte vist 17 minutter og gik 800 meter. Med tre (uenige) børn brugte ‘jeg’ 47 min og gik 2,4 km… Men vinderne blev fundet ved lodtrækning, og den nailede vi da lige. Jubiii slik til os 👍🏻
  • Været i hovedstaden til bestyrelsesmøde – sådan en dag, hvor jeg forlod mødet ca. hver time pga et hosteanfald. Great….
  • Haft en lækkende mælk i bagagerummet. Jeg troede, jeg havde gjort tilstrækkeligt rent, men i dag stank det simpelthen som en sur lorteble! Stakkels den dreng, der fik tjekket sin ble et par gange, før jeg fangede sammenhængen.
  • Været totalt inaktiv på min egen Instagram. Men til gengæld haft et Facebook opslag, hvilket sker sjældnere og sjældnere. Men vi havde lige en lejlighed uden lejere 🙈 Det er forhåbentligt snart løst.

Det er ca. det. Så kan I jo sagtens se, at der ikke er tid til at blogge. Haha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *