Oill

No more Oill sneakers :(

Kender I det med, at man lige er blevet rigtig glad for noget, og så udgår det? Det er sket med mine Oill sneakers…

Faktisk var det en kort “kærlighedshistorie”, som startede sidste forår, da jeg til et kundemøde så de fedeste sneakers. Det var faktisk en af mine kunder, der havde dem på, og istedet for bare at spørge hende, hvor de var købt, sad jeg og lurede under bordet, indtil jeg fik afkodet mærket til at være Oill. (Typisk mig, at jeg ikke bare spurgte – no wonder jeg er dårlig til small talk)

Mig hjem og google! Desværre var lige præcis den pågældende style udsolgt i min størrelse, men hold op der var mange andre fede. Så jeg bestilte et par blå med lyserøde prikker. De er SÅ behagelige. Og til 600 kr pr. par, så er der råd til at udskifte dem lidt oftere.

Oill
Mine Oill sneakers

Efterårskollektionen faldt ikke helt i min smag, så der købte jeg ikke noget, men da jeg den anden dag sad og ammede, kom jeg til at tænke på, hvordan mon forårskollektionen så ud. (Jeg er stadig helt vildt shoppelysten) Da jeg ville se på deres hjemmeside, var den lukket. Deres Instagram var ikke opdateret siden oktober, og en hurtig Google søgning viste en konkurs i oktober 2015. ØV!!!

Heldigvis er der jo stadig nogle webshops, der har restlager. Hos Minto havde de valgt at sætte alle par ned til 180 kr, men der var desværre ikke lige nogen i min smag i den rigtige størrelse. Hos Brandos var der til gengæld et stort udvalg tilbage – dog til original pris. Så nu er spørgsmålet, om jeg skal have nye Oill sneakers (inden det er for sent 😉 ) – eller om jeg skal lade være… Eller om jeg måske skal have to par? Pt. er der fire par, jeg godt kunne tænke mig, men det er nok liiiiige en tand for ambitiøst.

5 tanker om “No more Oill sneakers :(”

    1. Har bestilt to par til fuld pris – og så lige fået at vide at restlageret er til salg i Randers til 150 kr. pr. par. Så der må jeg op…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *